19810423

Ett system av kartonger. Där (i någon?) finns byggplatsen för bion (Sveriges största svartbygge, bredvid EMS) där värdet var 0,3 – vilket var högre än högsta tillåtna 0,6 – av en bakterie eller dess toxin. I samband med kartongerna en svart människo(?)arm som är mycket lång och som har någon roll eller uppgift.

Kroppen förvandlas till något som har en alldeles speciell form, men den betyder inget, utan det som betyder något är dess betydelse eller känsla som är något helt otroligt, något helt vansinnigt otroligt fantastiskt, bortom all fattningsförmåga och mänskligt förnuft, helt obeskrivligt, och som det naturligtvis inte finns något som helst mänskligt ord eller begrepp för. Det är dock absolut inte någon slags luddig ehuru stark “häpna”-känsla, utan en alldeles speciell, särskild sak, inte det minsta mystisk eller obegriplig, dock fullständigt ofattbar, skiljd från all mänsklig tanke; ohyggligt konkret, påtaglig, dock inte något som det finns någon motsvarighet till i denna värld. Jag tror inte det var särskilt bra.

Jag uppfattar framför mig en yta, av ett silverfärgat mineralartat material, som är mycket knölig, där knöligheten har ett mycket större djup än vad en knölighet kan ha i vanliga fall. Jag uppfattar ytan som mycket påträngande. I en jämn takt, c:a fem ggr per sekund, ändras ytans knölighetsmönster. Man kan säga att ytan byts ut mot en annan liknande. Strukturbytet är momentant, dvs det finns inte tillstymmelse till övergång mellan de olika knölighetsmönstren. Jag har drömt en liknande dröm förut:

I den fanns objekt utspridda i universum, och dessa objekt kunde vara föremål, bilder, fakta, händelser eller vad som helst. Somliga föremål var mycket nära, andra kunde vara hur långt bort som helst. I en takt av c:a fem gånger per sekund försvann dessa saker, och helt nya dök upp på helt andra ställen. De gamla försvinner omedelbart utan att lämna något som helst spår, och de nya dyker upp från ingenstans, helt utan förvarning, i samma ögonblick. Allt skedde mot en bakgrundsstrålning som var mörkt orangebrun.

Välkommen Sida 2 Själbiografiskt Drömmar
Mail