Drogfria fester

Visst går det att ordna drogfria fester! Jag har varit på fester där man fått stå i timmar ute i iskyla och vänta bara för att det varit kroppskontroll av varenda en som velat komma in på festen. Jag har sett en vakt stå och under 20 (tjugo) minuter noggrannt gå igenom varenda pinal som den som stod före mig i kön hade med sig. Jag har blivit nekad att ta med mig öronproppar med motiveringen att det kan vara knark, och jag har fått mina cigaretter sönderpillade med motiveringen att det kan vara knark (vilket det ju faktiskt är). Jag har varit på fester där uniformerad polis, civilklädd polis, respektive rejvarrangörer själva under hela festen gått runt och lyst med ficklampor i ögonen på dem som dansat, eller bara stuckit upp sina fula nyllen på en decimeters avstånd från ens eget för att kolla att man inte ser påverkad ut. Jag har varit på en fest där jag två gånger (under samma fest) blivit med våld ivägsläpad av rejvkommendot för att bli muddrad in på bara kroppen (Det var på Globen, 1500 var där, 50 snutar jobbade häcken av sig med att terrorisera folk oavbrutet i tolv timmar, snuten tog med sig 65 personer till stationen, höll kvar 7 (sju) som misstänkta för att vara narkotikapåverkade, och ingen av dem åtalades, så nog var det drogfritt). Jag har slutligen varit på otaliga fester som polisen sedan avbrutit utan vidare spisning, och det utan att de tagit med sig någon till stationen.

Drogmotståndarna har vid sådana här tillfällen svårt att dölja sin förtjusning över att bli behandlade på det här viset (Jag menar det just så, och inte ironiskt), och när man påpekar det för dem blir de hemskt upprörda och hävdar med eftertryck att “Näe, det är faktiskt knarkarna som t v i n g a r oss, de TVINGAR oss faktiskt, knarkarna!” Ptja, vad skall man säga om det? Ni har väl sett Helan och Halvan? Helan drämmer till Halvan, och anklagar honom sedan för det: “Look what you made me do!” “Se nu vad du tvingade mig att göra!”, och när man sedan påpekar detta i sin tur för dem, brukar de komma med att “men det är ju faktiskt förbjudet, faktiskt!”, vilket är fullständigt irrelevant, dels eftersom “att det är förbjudet” inte tvingar drogmotståndarna att behandla andra och varandra på det här viset, utan istället drogmotståndarna gör det här av egen och fri vilja och uppenbar förtjusning, dels eftersom “att det är förbjudet” inte är något argument överhuvudtaget: Vore det det, skulle ju alla vara fullständigt nöjda med Criminal Justice Bill i England, “Vaddå, det är ju faktiskt förbjudet att rejva, så vad gnäller ni för?”, och lika nöjda med dansförbudet i Sverige.

Nej, det är dags att inse sanningen och avslöja drogmotståndarnas lögner: Drogmotståndarna är korkade och ondskefulla, och det är de som förstör festerna, inte knarkarna.Välkommen Sida 2 Paradox SRN

Mail